BAĞ BOZUMU TURU ÇANAKKALE-BOZCADA-GÖKÇEADA-ASSOS Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Aydın-İzmir-Çanakkale

Saat 23:00 hareketimizle turumuza başlıyoruz.



2 Gün: Çanakkale-Gökçeada

Sabah saat  06:30 sıralarında Çanakkale’ye varışımızın ardından extra kahvaltımızı alıyoruz.Ardından bizleri Gökçeada’ya götürecek Kabatepe Feribot Iskelesine ulasiyoruz. Buradan binecegimiz feribot ile Gökçeada’ya ulaşıyoruz. Ada’nin batı kısmında yer alan bir Rum köyü olan; karşılıklı 2 tepenin yamacına kurulmuş Piri Reis in 16.yy’da bahsetmiş olduğu Adanın iki yerleşim yerinden birisi olan Dereköy'e ulaşıyoruz. Köy içerisinde yapacağımız kisa bir yürüyüşün ardindan köy çamasirhanesine ulasarak verilen fotograf molasinin ardindan bu kez rotamizi zamaninda adanin en sosyal yerlesim yeri olan Zeytinli Köyüne çeviriyoruz. Zeytinli Köyü adindan da anlasilacagi üzere etrafi çok sayida zeytin agaci ile çevrili Gökçeada'da koruma altina alinmis dört köyden biri durumundadir. Dibek Kahvesi ile ünlü bu köyümüzde verilen serbest molamizi tamamlayarak; adanin güneyinde yer alan ve altin sarisi kumsallara sahip olan Aydincik diger adi Kefalos Plajina gidiyoruz. Hemen plajin yani basinda bulunan çesitli hastaliklara iyi geldigi rivayet edilen Tuz Gölü’nde çamur banyosu yapabilirsiniz. Gün boyu sürecek yüzme molasinin ardindan adadan ayrilip otele dogru hareket ediyoruz.Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Bozcaada-Assos

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından 09:00’da Geyikliye doğru hareket ediyoruz.Ve 10:00‘da Geyikli’den  Türkiye’nin  3.büyük adası olan ve Çanakkale boğazı’nın hemen girişinde yer alan Bozcaada’ya doğru feribot ile hareket ediyoruz.Varışımızın ardından kısa bir mola veriyoruz. Sonrasında rehberimiz eşliğinde adayı gezmeye başlıyoruz. İlk olarak tarih boyunca farklı medeniyetler tarafından kullanılmış,ama bugünkü görünümünü  Fatih Sultan Mehmet döneminde  varolan kalıntılar üzerine tekrar inşa edilmesiyle 1455 ‘de almış olan Bozcaada Kalesi’ni görüyoruz.Ardından Bağ Bozumu Festivali için sevgili misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Ardından dileyen misafirlerimiz ile turkuaz rengindeki plajı ve incecik kumu ile dikkat çeken,bölgenin en ünlü plajı Ayazma plajını görüyoruz. Sonrasında dileyen misafirlerimizin çevreyi gezebileceği, dileyenlerin adanın üzümleri ve üzümden elde edilen ürünlerinden,meşhur kekik balı ve domates reçelinden alabileceği serbest zaman veriyoruz  14:00 da toplanıp Assos’a doğru yola çıkıyoruz.Sonrasında sırasıyla Behramkale,Kadırga koyu,Hasan Boğuldu’yu görüyoruz.Assosuda gezişimizin ardından Aydın’a doğru yola çıkıyoruz.Aydın’a varışımızın ardından bir başka Gülce Tur organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://gulcetur.com/tur-37-bag-bozumu-turu-canakkale-bozcada-gokceada-assos.html

    Güzelhisar Mahallesi 41 Sokak No:3/A Efeler
    0 256 911 06 96 0530 697 23 96


    Bu çıktı 16.09.2024 23:04 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.