FETHİYE SAKLIKENT YAKAPARK ÖLÜDENİZ Tur Programı
Kalkış Yerleri: AYDIN NEVZAT BİÇER OTOPARKI
PROGRAM
FETHİYE SAKLIKENT ÖLÜDENİZ

Sabah belirlediğimiz saatte  Nevzat Biçer Otoparkından hareketle turumuza başlıyoruz. Fethiye Ölüdeniz e doğru hareket ediyoruz. Ölüdeniz, Muğla’nın eşsiz kumsalına ve denizine sahip Fethiye ilçesinde bir mahalledir. Uçsuz bucaksız dalgasız denizi ile meşhur olan bu yerde kumsalın temizliği de ziyaretçileri oldukça memnun etmektedir. Ölüdeniz ’i Ölüdeniz yapan en önemli özelliği sakin suyudur. Burada Yüzme fotoğraf çekimi ve çay kahve molamız için rehberimizin belirlemiş olduğu serbest zamanımızı değerlendiriyoruz. 

 

Toplanma saatimizde yolculuğumuza Saklıkent ile devam ediyoruz. Saklıkent Kanyonu'nun uzunluğu 18 km'dir. Kayaları yüksekliği 200 metredir.  Giriş, kanyonun dik yamaçlarına demir çubuklarla tutturulan 200 metrelik tahta bir köprüyle yapılabilmektedir. Saklıkent'te kanyon yürüyüşü veya heyecan ve aksiyon sevenler için Rafting (ekstra) yapma şansı mevcut.  

Öğle yemeği molamızın ardından  Yaka Park yolculuğumuz başlıyor. Yeşillikleri içerisinde ağaçların üzerlerine yerleştirilmiş oturma yerleri, akan suları ve canlı alabalıkları ile fotoğraf çekmeye doyamayacaksınız. Burada geçireceğimiz keyifli zamanın ardından Aydın a dönüş yolculuğumuz başlıyor. Siz değerli misafirlerimizi bir sonraki turumuzda görüşmek üzere vedalaşıyoruz. 

                                                            

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

     


    İptal Şartları

    KATILIM YETERSİZ OLDUĞU DURUMLARDA  İPTAL OLABİLİR.

    HAVA YOL VE MİSAFİRLERİMİZİN VERİLEN ZAMANLAMALARA  UYMA KOŞULLARINA GÖRE REHBERİMİZ TUR PROGRAMINDA   İPTAL / DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINI SAKLI TUTAR.

    https://gulcetur.com/tur-21-fethiye-saklikent-yakapark-oludeniz.html

    Güzelhisar Mahallesi 41 Sokak No:3/A Efeler
    0 256 911 06 96 0530 697 23 96


    Bu çıktı 08.05.2024 02:41 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.