KOS ADASI TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri: Aydın
PROGRAM
1 Gün:

Sabah 06:00 de Nevzat Biçer Otoparkın’ dan hareketimiz ile turumuza başlıyoruz. Saat 08:00 sıralarında Bodrum Limanı ‘na varıyoruz ve pasaport işlemlerinin ardından Kos Adası na varıyoruz. Merkezde çevreyi panaromik  olarak  gösteren mini tren ile ( tren seferleri başlamış ise) çevreyi tanıyoruz.(EKSTRA).Sonrasında yürüyerek rehberimiz eşliğinde çevre turumuza başlıyoruz. Adada tıbbın babası olarak bilinen ve yemini ile meşhur Hipokrat meydanında turumuza devam ediyoruz. Osmanlının adada bıraktığı izlerden Loziya cami ve yine merkezde begonviller arasında yürüyerek ulaşılabilen Defterdar camii göreceklerimiz yerler arasındadır. Hipokrat meydanından köprüyü geçerek  Rodos Şövalyelerinin Osmanlı’dan korunmak için yaptırdığı Neratzia Kalesine geçiyoruz. Kale gezimizin ardından kısa bir serbest zaman sonrasında bir açık hava görünümümde olan Agora kalıntılarını görüyoruz. İlk yemeğimizi şimdiki adı Platani  olan eski Germe Türk Mahallesi ’nde  Şerif restoranda- değerlendiriyoruz. Ve sonrasında Kos adasını kuş bakışı izleyebileceğiniz, alışveriş yapabileceğiniz  Zia Köyü ne gidiyoruz. Ardından otelimize yerleşiyoruz ve akşam yemeğimizi tavernada  EKSTRA olarak alıyoruz.



2 Gün:

 Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından alışveriş yapabilmeniz için geniş bir zaman dilimini ve öğleden sonra Kos Adası Limanı ‘nda keyifli bir mola vermeniz için serbest zaman veriyoruz. Saat 16:00 da limanda buluşuyoruz ve pasaport işlemleri sonrasında 17: 00 da dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Ve 17:45 sıralarında varışımızın ardından Aydın’a dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Saat 22: 00 sıralarında Aydın a varışımızla beraber  başka bir  GÜLCETUR organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz. 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
02.11.2024160,00199,00 --Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Yeşil Pasaport Vizeden muaftır.*

    Normal Pasaport(Kırmızı) için Kapı vize bedeli  100 dur.

    *Kapı vizesi için bilgi alınız. 


    İptal Şartları
    https://gulcetur.com/tur-105-kos-adasi-turu.html

    Güzelhisar Mahallesi 41 Sokak No:3/A Efeler
    0 256 911 06 96 0530 697 23 96


    Bu çıktı 22.10.2024 21:51 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.